Over Booklovers' Heaven:

 

Hallo,

Mijn naam is Riemkje Bloem, 39 jaar, woonachtig in Barneveld en oprichter en eigenaar van Booklovers' heaven. Jij en ik, we hebben in ieder geval 1 ding gemeen: onze liefde voor boeken. En daarom ben ik blij dat je mijn website hebt gevonden, want mijn missie is simpel... zo veel mogelijk liefhebbers van het geschreven woord blij maken met de literaire geschenken op deze site.

 

Tijdens mijn studie deed ik de inkoop van een fysieke souvenirwinkel. Het contact met leveranciers en het uitzoeken van nieuwe producten voor de winkel was ontzettend leuk. Maar het mooiste is het zien van klanten die met een speciaal voor hun geselecteerd item tevreden en blij de winkel verlaten.
Ondertussen zijn we 14 jaar verder, deel ik het leven met mijn lieve man, ben ik de trotse moeder van 2 dochters (14 en 4) en heb ik met deze webshop hobby en werk gecombineerd.

 

Wanneer we gaan shoppen hebben boekwinkels zowel op mij als op mijn oudste dochter een magnetische werking. Maar zijn we in het buitenland en met name in steden als Londen, dan is de magie compleet. Een boekwinkel daar is een beleving met zoveel meer dan alleen boeken. En het is precies die sfeer die ik met Booklovers' heaven naar Nederland wil halen. Niet de boeken maar juist de 'gifts' die erbij horen en waarmee je kan laten zien dat je trots bent dat je een boekenliefhebber bent!

 

Ik wens je veel plezier in de webshop en mochten er vragen zijn over de site of de producten vul dan het contactformulier in of stuur een Whatsapp naar 06-19570944.

Warme groet, 

Riemkje Bloem